Posted by on okt 20, 2017 in Üvegfalak |

Sokan részesítjük előnyben a zuhanyzást a fürdéssel szemben, hiszen gyorsabb, víztakarékosabb és bizonyos szempontból sokkal higiénikusabb tisztálkodási mód. A fürdőszobák egy részébe már nem is építenek be kádat, csak zuhanykabint, ami viszont elég ormótlan, de ma már választhatunk sokkal légiesebb, elegánsabb megoldást is! Ez a zuhanyzó üvegfal!

Az üvegfallal leválasztott zuhanyzó kialakításánál fontos a minőségi anyagok és a színvonalas kivitelezés. Meg kell oldani a víz elvezetését, a biztonságos vízzárást, és fontos, hogy a zuhanyzó üvegfala strapabíró anyagból, ideális esetben több milliméter vastag, edzett üvegből készüljön!

A zuhanyzó üvegfal kialakításával sokkal tágasabbnak ható teret kapunk, ahol a zuhanyzó szinte észrevehetetlen, könnyű, légies hatást kelt. Igazán stílusos, kifinomult és szemet gyönyörködtető választás a zuhanyzó üvegfal!

Keressen minket bizalommal és segítünk, hogy fürdőszobája egyedi kialakítású, esztétikus helyiség legyen! Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen árajánlatot!

Share Button