Posted by on Már 28, 2014 in Üvegfalak |

Az üveg térelválasztó falak egyre több helyen terjednek el, nem csak cégek, hanem magánszemélyek felhasználásában. Az üvegfal, mint térelválasztó legfőbb előnyét az adja, hogy a két tér átlátható az egyik szobarészből, mégis jól körülhatárolhatóan képes elválasztani a tereket.

Az üveg térelválasztás fontos pozitívuma még, hogy a terek világosak maradnak, a fényáteresztés miatt nem szükséges mindkét szobarészt bevilágítania, lámpákkal felszerelnie.

Manapság egyre népszerűbb a térelválasztó üvegfalak mintákkal való díszítése. Ezzel a szoba esztétikusabbá, mutatósabbá válik, és egy-egy minta, színárnyalat számtalan különböző tervezési lehetőséget kínál a kreatív lakberendezők számára.

Nem csupán otthonában láthat ilyen térelválasztó falakat, hiszen a költséghatékony megoldások miatt sok középületben, múzeumban, könyvtárban nem húznak fel újabb falakat, hanem üveg térelválasztó falat használnak.

Ha Ön is szeretné, hogy otthona praktikus és esztétikus látványt nyújtson üveg térelválasztó falak segítségével, keresse fel cégünket! Mi megtervezzük térelválasztó falát az Ön speciális igényeit szem előtt tartva!

Share Button