Posted by on Már 20, 2015 in Egyéb |

Az üvegfalak manapság már szerves részévé váltak az építészetnek, és a lakberendezésnek. Ezt az építészeti elemet számos helyiségben fel lehet használni, mindenhol előnyös eredménnyel, hiszen növeli, és világosabbá teszi az enteriőrt.

Az üvegfal sokoldalúságánál fogva beépíthető fürdőszobákba zuhanyfalként, de galériákba, vendéglátó helyiségekbe elválasztófalként, vagy irodákba is, ahol a tér optikai manipulálásával szellősebb hatás érhető el.

Az üvegfal panorámafalként is funkcionálhat. Ezt a megoldást főleg irodákba, konferencia termekbe ajánljuk, de egy luxus apartman exkluzivitását is növelheti, ahogyan kitekintést enged a lélegzetelállító látványra. Megkapó kép nemde?

Az irodai panoráma üvegfal nemcsak stílusos, de energiatakarékos is, hiszen használatával több fény jut a helyiségbe, így jelentősen csökkenthető a villanyszámla. Tisztítása egyszerű, karbantartást nem igényel. Válasszon panoráma üvegfalat, és kápráztassa el ügyfeleit! A részletekért hívjon minket a megadott telefonszámon!

Great Homes in Phuket -- Beyond Villa

 

 

 

 

 

Share Button