Posted by on aug 25, 2015 in Egyéb |

A beltéri üvegajtók egyre szélesebb körben népszerűek. Nem is csoda, hiszen nem igényelnek speciális tisztítást. Az ajtókat úgy tudjuk megtisztítani a szennyeződésektől, hogy befújjuk ablaktisztító folyadékkal és utána száraz papírtörlővel áttöröljük, és máris ragyog üvegajtónk!

Az üvegajtó típusa szerint többféle lehet; léteznek víztiszta, savmart, színezett üvegek, egyedi és dekor fóliázott kivitelek is. A beltéri üvegajtó jellege szerint lehet toló és nyíló üvegajtó, ennek módját az határozza meg, hogy milyenek a megrendelő igényei és a helyi adottságok miként határozzák meg a kialakítást.

A beltéri üvegajtók rögzítés szempontjából lehetnek üvegpánttal felfogatva, zsanér jellegűen, valamint alsó, felső forgásponton rögzítettek. Zárhatósági szempontból lehet zárható és nem zárható üvegajtó, a tolóajtót is lehet zárni.  Ha a forgásponttal felszerelt üvegajtót választja, akkor padlófékkel is felszereltetheti az ajtót, így az ajtó meg van tartva 90 vagy 180 fokban.

Csak Önön múlik, milyen beltéri üvegajtót szeretne, megvalósítjuk egyedi elképzeléseit!  További információkért vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

uvegfal.co

Share Button